Over mij

Mijn naam is Victor Mooren. Afgelopen jaren heb ik op verschillende locaties personal training gegeven. Van personal training studio’s tot grote partijen zoals de Basic-Fit. Niet alleen heb ik zelf op de werkvloer gestaan, ik heb ook trainers geholpen om betere trainers te worden. Dit door middel van interne opleiding. 

Na drie interne lichtingen besloot ik een openbare opleiding aan te bieden. Ik geloof dat de kwaliteit van personal training in Nederland omhoog kan. Hier zet ik me dagelijks voor in.

Momenteel geef ik clinics voor beginners die vol zelfvertrouwen personal training willen geven en voor ervaren trainers die hun vaardigheden en kennis een flinke een boost willen geven, om hun klanten nog beter van dienst te zijn.

Testimonials

  • Ik ken Victor als een rustige man met erg veel verstand van training, voeding en lifestyle. Op elke vraag heeft hij wel een passend antwoord en zal nooit conclusies trekken zonder goede onderbouwing. Er zijn meerdere van onze trainers opgeleid middels de Smart PT Academy methode. Kortom; een prettig en betrouwbaar iemand om mee te werken.

    Jeroen Meijer
    Eigenaar INVORMsport

Contactformulier

Heb je vragen of interesse in het opleidingsaanbod? Neem contact op.