Interview met Randell Fräser

1. Welke twijfels had je voordat je met de opleiding begon?

Voordat ik aan deze opleiding begon, twijfelde ik of de opleiding wel zou voldoen aan mijn eisen. Na een aantal mailtjes over en weer te hebben gestuurd met Victor, heeft hij al mijn vragen beantwoord en heb ik mezelf aangemeld voor de opleiding. Ik twijfelde omdat veel mensen die ik ken hadden gekozen voor een opleiding, waarvan zij achteraf spijt hadden.

SmartPT sprak mij aan omdat er in kleine groepen wordt gewerkt en er zo meer persoonlijke aandacht is voor de cursisten.

2. Hoe was je ervaring met de opleiding?

De inhoud van de opleiding was goed opgebouwd. In de ochtend begon je met het theoriegedeelte en werd dat later op de dag toegepast in de praktijk. Alles wat je leert pas je toe op je stageplek, waar je aan de slag gaat tijdens de opleiding. De inhoud sluit mooi op elkaar aan.  Door middel van een powerpoint wordt iedere les samengevat en krijg je die opgestuurd.

3. Wat voor resultaten heb je behaald met de opleiding?

Door deze opleiding heb ik veel kennis opgedaan.  Ik wilde zelf graag leren op welke punten ik moet letten op het moment dat iemand iets fout doet (juiste cue’s geven) of hoe je een schema voor iemand kan opstellen wat past bij zijn leef omstandigheden (denk aan belastbaarheid zoals werk, slaap etc).  Dit wordt allemaal goed behandeld tijdens de opleiding en als je eventuele vragen hebt, kan je die stellen tijdens de lessen. Door de opleiding ga ik nu een stuk zekerder het werkveld in.

4. Aan wie zou je de opleiding aanbevelen?

Ik zou deze opleiding aanraden aan de mensen die twijfelen of ze genoeg kennis en ervaring hebben en die graag alles verduidelijkt willen hebben zoals trainingsprincipes, periodisering en het ontwerpen van een trainingsschema.

5. Wat zou je nog mee willen geven aan iemand twijfelt om de opleiding te volgen?

Mocht je nog twijfelen om je aan te melden zou ik net zoals ik heb gedaan contact opnemen met Victor. Je zal er geen spijt van krijgen

Randell is momenteel actief als personal trainer bij PT2DAY.

About the author

Mijn naam is Victor Mooren. Ik ben personal trainer, coach en docent. Mijn doel is om beginners te begeleiden en te laten groeien tot volwassen personal trainers. Ook help ik ervaren trainers om hun vaardigheden en kennis een flinke boost te geven.