Interview met Jort Kers

1. Welke twijfels had je voordat je met de opleiding begon?

Voordat de opleiding begon vroeg ik me af of ik na afloop ook daadwerkelijk het zelfvertrouwen zou hebben om training, lifestyle en voedingsadvies te kunnen geven. Maar na afloop kan ik met veel zekerheid zeggen dat deze angst volledig weg is genomen en ik niet kan wachten om mensen te begeleiden!

2. Hoe was je ervaring met de opleiding?

De opleiding zelf heeft mijn verwachtingen overtroffen, de toegestuurde leerstof die ik elke week toegestuurd heb gekregen was dan wel veel maar heel duidelijk en uitgebreid uitgelegd en ik heb ongelofelijk veel geleerd. Tijdens de wekelijkse clinics werd de leerstof besproken en krijg je echt de kans om al je vragen te stellen. Bij het uitleggen van oefeningen en leren hoe je die zelf kunt uitleggen krijg je veel persoonlijke aandacht en ik kreeg echt het gevoel dat ik niet de deur uit ben gegaan zonder dat ik het echt onder de knie had. Dankzij het veel oefenen tijdens de clinics en de snuffelstage die je doet tijdens de opleiding ben je goed voorbereid op het examen, voor mij was dit in ieder geval wel the case.

3. Aan wie zou je de opleiding aanbevelen?

Voor iedereen die een goede fundering wil leggen om te beginnen met personal training is dit echt een top keuze. Alles wat je nodig hebt om te beginnen komt aan bod en na afloop heb ik ook echt het gevoel dat ik de nodige informatie en skill heb om er tegen aan te gaan!

4. Wat zou je nog mee willen geven aan iemand twijfelt om de opleiding te volgen?

Als je bereid bent om te investeren in jezelf, then just do it! Ik loop met meer kennis dan dat ik ooit had verwacht van A tot Z (heb mijn eerste lead al binnen, nog geen week na het examen!)

About the author

Mijn naam is Victor Mooren. Ik ben personal trainer, coach en docent. Mijn doel is om beginners te begeleiden en te laten groeien tot volwassen personal trainers. Ook help ik ervaren trainers om hun vaardigheden en kennis een flinke boost te geven.