Ruben Stelling over de Smart Personal Trainer opleiding

De SmartPT opleiding heeft mij in laten zien hoe je optimaal zou moeten trainen en hoe je mensen moet begeleiden naar hun doelen in de krachttraining.

Ik was al jaren zelf aan het trainen en werkzaam binnen de fitness, maar na deze opleiding ben ik tot de conclusie gekomen dat 95% van de mensen in de gemiddelde sportschool en het overgrote deel van de personal trainers niet weten hoe ze zouden moeten trainen om resultaat te boeken.

Alle puzzelstukjes zijn na de opleiding voor mij echt op zijn plek gevallen waardoor ik nu een zelfverzekerde personal trainer ben die alle tools heeft om zijn cliënten optimaal naar hun doel laten kan brengen met een wetenschappelijk onderbouwde basis.

Ruben is nu actief als personal trainer bij SmartPT.

About the author

Mijn naam is Victor Mooren. Ik ben personal trainer, coach en docent. Mijn doel is om beginners te begeleiden en te laten groeien tot volwassen personal trainers. Ook help ik ervaren trainers om hun vaardigheden en kennis een flinke boost te geven.