Ervaringen van Michella Gühnen

Ik ben meer dan tevreden over de kwaliteit van de Smart Personal Trainer opleiding. Het is een no nonsens opleiding, je leert wat je moet weten om klanten (van beginner tot gevorderd) te begeleiden qua training(techniek), leefstijlpatronen en voeding op een professionele manier. De lesstof is duidelijk omschreven en volledig wetenschappelijk onderbouwd (bewezen effectief). De opleiding gaat mee met de tijd.

Ik heb eerder een commerciële fitnessopleiding gevolgd waarbij ik nogal teleurgesteld werd, overbodige info, verouderde richtlijnen en gebrek qua kennis & techniek. Daar is bij SmartPT Academy absoluut geen sprake van! De docent (Victor Mooren) weet waar hij over praat, hij bracht informatie op een duidelijke manier over. Ook je eigen techniek wordt verbeterd, praktijk wordt mooi afgewisseld met theorie. Victor is deskundig en heeft veel praktische en theoretische kennis.

Deze opleiding heeft mijn manier van denken over leefstijlpatronen en trainingstechniek verandert. Groot pluspunt vind ik dat er naast trainingstechniek en leefstijlpatronen ook aandacht wordt besteed aan coaching(vaardigheden), blessures en marketing.

Voor vragen kan je Victor altijd bereiken, je krijgt snel reactie waarmee je weer verder kan. Kortom, de smart personal trainer opleiding is erg leerzaam en een aanrader!

About the author

Mijn naam is Victor Mooren. Ik ben personal trainer, coach en docent. Mijn doel is om beginners te begeleiden en te laten groeien tot volwassen personal trainers. Ook help ik ervaren trainers om hun vaardigheden en kennis een flinke boost te geven.