Ervaringen van Krista Meijer

Begin van het jaar heb ik de opleiding SmartPT gevolgd en heb daar veel geleerd.  Ik ben al bijna 2 jaar voedingscoach en wilde graag ook Personal Trainer worden. Ik hoefde niet lang na te denken of ik deze opleiding wilde volgen van Victor Mooren. Ik lees veel van zijn blogs over voeding en training en hij weet waar hij het over heeft.

De opleiding duurt ongeveer 3 maanden en in die 3 maanden leer je alles over het trainingsniveau bepalen, een compleet trainingsschema samenstellen, welke oefeningen voor welke spiergroepen zijn, wat te doen als je een blessure hebt of opgelopen hebt en hoe je progressie kan blijven boeken. Daarnaast wordt het ook nog veel tijd besteed aan de juiste technieken bij elke oefening.

Ik had dus weinig ervaring met trainingstechnieken en het samenstellen van een compleet trainingsschema, maar alles wordt goed en duidelijk uitgelegd en er is altijd tijd voor vragen! Een leuke, korte, duidelijke en complete opleiding en qua belasting ongeveer 10 uur in de week incl. de praktijkdagen. Kortom echt een aanrader!

Krista Meijer past haar nieuwe personal trainer vaardigheden toe in de praktijk bij INVORMsport.

About the author

Mijn naam is Victor Mooren. Ik ben personal trainer, coach en docent. Mijn doel is om beginners te begeleiden en te laten groeien tot volwassen personal trainers. Ook help ik ervaren trainers om hun vaardigheden en kennis een flinke boost te geven.