Duurzaam aan de slag als personal trainer

Een clinic waarin jij alles leert over werken als Personal Trainer
Gratis personal trainer clinic

Ben jij dit?

 • Heb je er genoeg van om continue afgewezen te worden op sollicitatiegesprekken?
 • Heb je eenmaal je droombaan, maar lukt het niet om deze baan te onderhouden?
 • Ben je onzeker over de vaardigheden die je in huis hebt om kwalitatieve personal training te geven?
 • Wil je leren hoe je aan de bak komt en duurzaam aan de slag kan blijven?
 • Twijfel je of de opleidingen en cursussen die je wilt volgen, wel de juiste aansluiting bieden op het werkveld?
 • Mis je de juiste motivatie om dit beroep tot je pensioen vol te houden?
 
Dan is de 'Duurzaam aan de slag als personal trainer' clinic echt iets voor jou
Victor Mooren smartpt academy

Over mij

Toen ik begon als trainer, kwam ik er gauw achter dat veel van mijn opgedane kennis en ervaringen van allerlei (erkende) opleidingen en cursussen overbodig waren of niet goed aansloten op het werkveld van de personal trainer.

Ik kwam erachter dat een aantal van mijn basisvaardigheden niet helemaal op orde waren en dat ik en dat ik me niet aan het onderscheiden was.

Hier had ik verandering in gebracht door de juiste begeleiding te volgen en ervaring op te doen bij verschillende personal training studio’s en bij grote partijen zoals de Basic-Fit.

In mijn netwerk zag dat ik niet de enige was die struggelde met de juiste aansluiting. Daarom besloot ik trainers die al geschoold waren verder bij te scholen. Dit zodat zij een betere aansluiting hadden op de praktijk.

 

Tijdens deze clinic leer je alles wat je moet weten om aan de bak te komen en duurzaam aan de slag te blijven als personal trainer!

In één dagdeel leer je:

 • Welke basisvaardigheden nodig zijn als personal trainer
 • Hoe je jezelf onderscheid als personal trainer
 • Welke opleidingen het beste aansluiten op het werkveld van de personal trainer
 • Praktische vaardigheden
Duurzaam aan de slag als personal trainer clinic

Leer hoe je aan de bak kan komen en hoe je duurzaam aan de slag kan blijven.
Jouw investering is maar 25,- ex btw*

*30 september van 12:30-15:00. In Wijk bij Duurstede bij personal trainer studio INVORMsport.  Er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Leren & doen

Tijdens de clinic krijg je niet alleen theorie, maar gaan we ook na welke vaardigheden je beheerst en welke vaardigheden je wilt verbeteren. Deze inzichten gaan je helpen om jezelf verder te ontwikkelen.
 
De clinic wordt afgesloten met een praktijkgedeelte. Hierin wordt de basis behandeld van lesgeven, techniekfouten herkennen en technieken verbeteren. Jij neemt dan de rol in van de trainer en de klant.

 

Voor wie?

 • Je hebt meerdere opleidingen & cursussen afgerond, maar je komt niet aan de bak
 • Je hebt je eigen business en moeite om het succesvol van de grond te krijgen
 • Je wilt leren wat de belangrijkste basisvaardigheden zijn en vaardigheden om te onderscheiden
 • Zelf praktisch aan de slag

 

squat clinic

Deelnemers zeggen

 • Ik kan deze dag absoluut aanraden aan iedereen die ambieert om als personal trainer aan de slag te kunnen gaan. Victor laat duidelijk zien wat de valkuilen zijn van personal training en wat je moet doen om jezelf te onderscheiden op de markt van andere personal trainers.

 • Victor heeft een passie voor zijn vak en dat straalt hij uit op deze clinic. Zijn presentatie is helder, informatief, interactief en goed onderbouwd. Doordat Victor zijn verhaal aanvult met praktijkvoorbeelden schetst het een realistisch, interessant beeld over het werk als personal trainer en alle aspecten die erbij komen kijken. Mijns inziens is deze clinic zeker van toegevoegde waarde voor iedereen; voor zowel ervaren als onervaren personal trainers.

  Florence Vreijsen
 • Leerzame clinic! Heb je de ambitie PT-er te worden, zeker een aanrader! In de korte tijd vind je vrijwel alle waardevolle basisinformatie die nodig is om succesvol aan de slag te gaan.

 • De Clinic van Victor is met name geschikt voor startende personal trainers die graag meer willen leren van het echte vak. Het belang van eigen motivatie wordt erg benadrukt en daarnaast worden er veel praktische tips gegeven over de vaak wat als minder prettig ervaren gebieden als sales en marketing. De mooie locatie en de grote schat aan ervaring van Victor zorgen voor een erg leerzame dag!

 • Victor heeft zelf een lange weg afgelegd sinds zijn ”humble beginnings”. Je merkt dat hij weet wat er bij komt kijken om jezelf te onderscheiden op een verzadigde markt waar iedereen self proclaimed expert is. Hij lijkt zich ervan bewust dat we allemaal mensen zijn en de stapjes naar een succes klein in formaat en groot in aantal zullen zijn. Dat het een inzet gaat vereisen, maar iedereen tijd nodig zal hebben voor het groeiproces schept rust. Je zult wellicht niet als kant en klare PT naar buiten lopen, maar het kronkelende pad richting vooruitgang is wel beter belicht.

  Spiro Schuring
Duurzaam aan de slag als personal trainer clinic

Leer hoe je aan de bak kan komen en hoe je duurzaam aan de slag kan blijven.
Jouw investering is maar 25,- ex btw*

*30 september van 12:30-15:00. In Wijk bij Duurstede bij personal trainer studio INVORMsport.  Er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar